e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Hızlı ve doğru olan kazandı


Hızlı ve doğru olan kazandı

Her yıl düzenlenen e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi’nin 8’incisi, Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) Ankara Merkez Binası’nda gerçekleştirildi. 30 Nisan 2025 tarihinde düzenlenen zirve boyunca çeşitli paneller ve sunumlar yapıldı. Ayrıca, etkinlik kapsamında içerikleri test etmek amacıyla bir ‘Bilgi Yarışması’da düzenlendi.

Bilgi Yarışması öncesinde Zirve Başkanı Özge Evci Eralp, yarışmanın gerçekleştirilme sürecine dair kısa bir bilgilendirme yaptı ve kazananlara verilecek ödüllerden bahsetti. Eralp, ”Öncelikli olarak Kahoot oynayanlar bilirler. En hızlı, en doğru. Yani ikisi de doğru cevabı vermeniz yetmiyor. En hızlı olarak, en doğru cevabı vermeniz gerekiyor. Kazananlarımıza, ilk 10’a TurkNet’ten bir senelik internet aboneliği veriyoruz. Mevcut aboneliğiniz olabilir. Bu da TurkNet’ten değiştirilebiliyor, bu da mümkün. Daha sonra ikinci 10’a, yani toplam 20 kişi olacak. 2’nci 10’a da ixirhost’tan bir senelik hosting veriyoruz.” dedi.

Bilgi Yarışması’nın sonucunda, TurkNet’ten bir yıllık internet aboneliği kazanan ilk 10 kişi ve ixirhost’tan bir yıllık hosting kazanan ikinci 10 kişi, ödüllerini Kişisel Verileri Koruma Kurumu Başkan Yardımcısı Dr. Cihan Kanlıgöz’den aldı.

VİDEO: 911
BAŞLIK: Hızlı ve Doğru Olan Kazandı – Bilgi Yarışması Bölümü
ETKİNLİK: 8.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi
TARİH: 30 Nisan 2025, Çarşamba
YER: Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) Konferans Salonu – Ankara